Bend LoM objavio album “Prilike”, kombinaciju rocka, elektronike, drum ‘n’ bassa i etna

Koprivnica ima novu muzičku uzdanicu koja se odaziva na LoM i neobičan je spoj različitih žanrova. LoM je tročlani sastav iz Koprivnice osnovan 2020. godine.

Kombinacijom raznih žanrova – rocka, elektronike, drum and bassa i etna – stvaraju svoj specifični muzički izrižaj. Sa svega nekoliko nastupa iza sebe fokus stavljaju na stvaranje svog prvog albuma pod nazivom “Prilike” koji sadrži 11 pesama, a od kojih su pesme “Svemir” i “Kosa” predstavljene publici u obliku spota.

Mix i master gotovo celog albuma “Prilike” delo je Filipa Motovunskog (FM Mastering), osim za pesme “Svemir” i “Kosa” gde je u potpisu Leonard Klaić.

Autor omota albuma je sam član LoMa, Koprivničanac Aleksandar Rapaić. Uz Aleksandra, koji je ujedno basista i muzički motor benda, tu je i pevačica Dragana Pandža te Leo Benkek na gitari.

Album sadrži 11 pesama koje vas mogu razveseliti, rastužiti, rasplesati… Možete ih slušati u teretani, dok idete u dućan po špeceraj, ali i kad kosite travu ili okopavate vrt! Sve platforme su spremne, budite i vi!

Link do albuma: https://linktr.ee/LoM.kc

LoM uživo promoviše album u zagrebačkom Dva Osam, 10.03.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *