Slave Pit (Bugarska), Rapidforce, Scaffold, Xsus (ex Datura Stramonium) u Elektropioniru – Galerija fotografija

You may also like...

4 Responses

  1. Ivan Mihailovic says:

    Nemam nista protiv devojke ali ovakvo neznanje, sto se fotografije tice, odavno video nisam. Pretpostavljam da je bilo bolje da je ostavila fotke onako kako su izasle iz kamere nego sto ih je upropastila agresivnom HDR obradom. Lica ljudi se ne tretiraju na taj nacin jer budu garava. Ubijala je svetle delove a tamni su ostali tamni iako i ti delovi sume kao sumeca tableta. Obaska nakrivo drzanje kamere. Vidim da se doticna predstavlja kao fotograf i to je izgleda trend danas, da svako ko moze da priusti entry level telo sa dva polivacka stakla, bude automatski – fotograf. Ti koji je hvale i objavljuju (placaju???) njena dela joj samo cine protivuslugu. Da ovaj komentar ne bi bio protumacen kao hejtovanje, dacu jedan savet, neka devojka pogleda radove majstora koncertne fotografije, Ristica, Rasica, Wood-a… Sve najbolje.

    • Kao da je naslepo rađeno. Samo okrenut fotoaparat otprilike prema bini i stavljeno na full A, eventualno P + blic.
      Mislim, bez uvrede prema devojci. Sličnom tematikom se bavim, pa reko’ da reknem par reči 🙂

  2. Beba Jevremović says:

    Slažem se. Više puta sam fotografisala bendove u Elektropioniru i jednostavno ne razumem mnogo toga ovde. Pre svega, zašto su slikani samo iz žablje perspektive? Zbog čega ljudima gledamo u brade, zbog čega nigde nema ni K od kompozicije? Lako je odmaknuti se malo, popeti se na binu, stepenice, zvučnik.

    I ovo je pored agresivnog HDR, što se mene tiče, korišćen i blic na automatskom.

    • Ivan Mihailovic says:

      Ja ne razumem kako se neko usudjuje da objavi ovako nesto. Jos manje bih razumeo ako bi neko platio zutu banku za ovo ruglo. A najmanje razumem autorku, da li edituje na Nokia telefonu iz 2010. ili na cemu pa ne vidi krajnji rezultat, odnosno bruku. Ovo nije lose, ovo je sramota za culo vida. Mada moram da napomenem da postoji jos jedan u istom rangu, da ga ne nazovem fotografom, mozda jos gori od pomenute. Zarko Jovanovic iz Beograda, lik se pre par godina iznenada proklamovao za fotografa profesionalca. Bez opreme, bez talenta, ide po klubovima i dosadjuje muzicarima, zbog ceka su ga vise puta prozivali po netu. U zadnje vreme na svoj profil na FB postavlja opsirna predavanja o fotografiji, iznosi potpuno netacne, smesne i debilne podatke i bruka se pa mu se i najblizi prijatelji smeju i to javno. U danasnje doba, kad su sve informacije dostupne on lupa napamet, po njemu postoje amaterski senzori, profesionalni blic, rezervni objektiv… Svako danas, pa tako i Zarko i Marina, moze da se nazove fotografom. A rezultati na nivou fotografije Nicephore Niepce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *