Žanil Tataj – Žak objavio novi singl ”Grom u Koprive’

Pesma ‘GROM U KOPRIVE” novi je singl sa solo albuma pod nazivom AL FINE …, koji je izašao 30.12.2022 za diskografsku kuću ONE RECORDS iz Beograda.

Pesma je rezultat dugogodišnje saradnje sa Dejanom Đurkovićem – Englezom iz Kanadske grupe SRČANI UDAR, koji je ujedno i autor muzike i teksta, a takođe potpisuje i režiju video spota koji je premijerno prikazan 05.02.2023.

GROM U KOPRIVE su uz Žanila Tataja – Žaka na vokalu i pratećem vokalu, aranžirali i odsvirali vrhunski muzičari Igor Paspalj (Brkovi) i Dejan Đurković – Englez (Srčani Udar) na gitarama, Miroslav Majkić – Bandar (inače vrhunski producent i bubnjar, koji je ujedno zaslužan za kompletnu audio sliku i mastering celog albuma AL FINE) na bubnjevima, te Nataša Tonković (ex Elemental) na pratećim vokalima. Dejan Đurković je ovaj put preuzeo i ulogu klavijaturiste i basiste za potrebe snimanja pesme.

Kao i celi album AL FINE i ovaj singl sniman je u više studija širom Evrope i Kanade, a i video spot je zamišljen kao svojevrsni video kolaž svih muzičara koji su dali svojh udeo u nastajanju ove pesme, snimajući sebe u radnoj atmosferi svojih studija.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *