Sigma Epsilon objavili novi spot “Ruka koja mrda usta”

Karantin, protesti, rast cena i ograničavanje slobode u svakom smislu izazvali su u nama neverovatnu količinu besa. Ponajviše zbog apatije naroda koji dopušta da se sa njim radi šta god i kome god padne na pamet. Nadamo se da ćemo ovom pesmom makar malo pokrenuti ljude na razmišljanje. Svesni smo svog dometa, a i trenutnog uticaja ovakve vrste muzike, ali ako makar jedna osoba zbog naše pesme makar delimično otvori oči bićemo prezadovoljni.

Poslednjih dana, konačno se podigla prašina oko firme Rio Tinto i strahota koje ta firma sa sobom donosi. Sav užas, razaranje i uništavanje ove nacije koji preti dodvođenjem ovakvih monstruma u našu zemlju mora da rezultuje otporom. Ne smemo dozvoliti da budemo robovi u sopstvenoj zemlji! Rio Tinto – JEBEM VAM MATER!

Pesma je napisana i snimljena dok je država bila pod ključem, tako da je sve snimljeno u kućnim uslovima, a naš gitarista Stefan Tomić je izvukao maksimum iz snimaka. Reampovanjem gitara u studiju Citadela i svojim umećem miksovanja i masterovanja traka uspeo je da napravi snimak koji deluje kao da je snimljen u profesionalnom studiju.

Spot je snimljen tek ove godine i za njega je odgovorna Nevena Jovanović. Ona je pre nekoliko meseci diplomirala na FDU i svoje znanje i iskustvo je, po ko zna koji put, iskoristila da nas predstavi u najboljem mogućem svetlu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *