“Mi smo pre svega dugogodišnji prijatelji pa tek onda bend…” – Bend SIDES

Bend je nastao krajem 2015 godine, sve je krenulo jako dobro i pozitivno, napravljen je spot koji je zaintrigirao ljude za bend, ali ubrzo nakon toga bend se suočava sa problemom bubnjarevog sluha. To nas je odvojilo skoro godinu i po dana od snimanja, nastupa, generalno svega vezano za aktivnosti koji bi bend trebalo da radi.

Mi smo pre svega dugogodišnji prijatelji pa tek onda bend, tako da menjanje članova nije bila opcija. Mi smo prijatelji koji ovo rade zbog ljubavi prema muzici, a muzika nam tako vraća što nas drži zajedno još čvršće.

Bend do sada ima 4 pesme koje predstavljaju prvi EP album, i trenutno smo u fazi snimanja drugog EP albuma na kojem će biti 5 pesama, jedna od njih je “Wilt” koju smo predstavili na našem Live Session videu.

Live Session video je skoro izašao na The Circle Pit YouTube kanalu, a ideja je bila da uradimo nešto što do sada nismo uradili i da iskoristimo vreme dok nam je pevač u državi koji je trenutno poslovno u inostranstvu. To je bilo veliko iskustvo za nas, puno zabave i emocija, i jako smo srećni kako je sve ispalo na kraju. Takodje, veoma smo zahvalni našem prijatelju Davorinu Jovanoviću (@daliloveart) bez koga ovo ne bismo mogli da uradimo.

Ceo video je snimljen u zgradi BIGZ-a, u Studio Beat, i to je bila jedna šestočasovna proba za nas. Live Session čine 3 pesme, dve sa prvog EP (Quiet Soul i Bloom) i jedna sa predstojećeg novog EP (Wilt). Sides je bend koji nastoji da inspiriše ljude svojim tekstovima i pesmama, da se oni pronađu u našoj priči i da tu priču zajedno pišemo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *