“Kocka” je bačena… Pogledajte novi video singl virovitičkog rok benda Contra

Posle debitantskog studijskog albuma “Sunce izlazi na zapadu” virovitički rock bend Contra predstavio je krajem marta novi video singl pod nazivom “Kocka”.

Radiofoničnu i melodičnu pesmu prati spot, kojeg je režirao Matija Turkalj. Za muziku i tekst je zaslužan Matej Mihelčić, aranžman potpisuje cela Contra, a produkciju i mastering su uradili Siniša Radić, Ivan Medarić i Boris Juhas.

““Kocka” je prvi singl koji najavljuje naš album “Zadrži dah i zašuti”, koji će biti pravo rockersko osvježenje na sceni. Direktan, dubok, melodičan, ugodan za uho, kako radijskog prijemnika, tako i sušalica na glavi. Naravno, najbolje će zvučati na koncertima uživo. “Kocka” ga predstavlja na način kreacije osjećaja i polemike kod stvaranja. Meni kao autoru probudila je cijeli spektar boja i mašte, pogotovo u kasnim noćnim satima. “Kocka” je snimljena pod redateljskom palicom Matije Turkalja, na raznim lokacijama u Virovitici. Jako smo zahvalni što u spotu uz našu novu klavijaturisticu Ivonu, glume djevojčica Dunja i Darija. Sam singl i album otvaraju novo poglavlje Contre te zaokret na malo topliji i melodičniji zvuk, na koje su svakako utjecali producenti Siniša Radić,Ivan Medarić i Boris Juhas” – kazao je frontmen benda, Matej Mihelčić.

Spot “Kocka” je vizuelna prezentacija kreativnog uma u samom trenutku stvaranja autorskog dela.Od glavnih likova i raznih astralnih slika pa sve do emocija, smeha, suza i cirkusa kojim je kreativac okružen.

Asocijacije u samom spletu inspiracije. Baš kao Rubikova kocka, puna boja, koju stalno slažemo sve do krajnjeg rešenja.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *