Amsterdamska koncertna atrakcija MY BABY vraća se u Beograd!

MY BABY (NL) predstavlja novi album u oktobru i sprema se za još jednu evropsku turneju u okviru koje ‘e nastupiti u subotu, 17. novembra 2018. godine u Studentski kulturni centar u organizaciji koncertne agencije RockSvirke.com sa početkom u 21 čas. Možete očekivati nove i uzbudljive pesme od strane jednog od najboljih bendova Evrope. Amsterdamska koncertna atrakcija MY BABY vraća se u Beograd.

Ulaznice:
800 RSD – promotivna cena (ogranicen kontigent do 17. septembra)
1000 RSD – pretprodajna cena (do 16. novembra)
1200 RSD – na dan koncerta (17. novembar)

 

Prodajna mesta: Eventim Serbia, GIGS TIX, DD Tickets, Alternative Bar Low i FELIX Shop, TC Sremska.

Rezervacija ulaznica moguća putem mejla: office@rocksvirke.com (ime i prezime, kontakt telefon).

Nije trebalo dugo amsterdamskom hipnotičkom bluz trance triju da pokori svet svojom muzikom. Njihov močvarni bluz i fankom inspirisani zvuk spreman je da na vas pusti tešku čaroliju i učini da plešete do ranih jutarnjih časova. Svojim trećim studijskim izdanjem “Prehystoric Rhythm” holandski brat i sestra Sheik (bubnjevi) i Cato van Dijck (vokal) i novozelandski gitarista Daniel “daFreez” Johnston uspeli su da rasprodaju dve evropske klupske turneje, a nastupali su na mnogim velikim festivalima širom sveta.

 

Od 2014. godine kada su premijerno nastupali u Božidarcu, svakim narednim nastupom, broj fanova se povecavao toliko da je ovom triju potpuno normalno da u okviru svoje turneje neizostavna stanica bude i srpska prestonica.

MY BABY čine novozelandski gitarista Daniel „daFreez“ Johnston, odnosno basistkinja i glavni vokal Cato van Dijck i bubnjar Joost van Dijck, sestra i brat iz Holandije, a njihov muzički izražaj može se opisati kao kombinacija psihodelicnog bluza, gospela i hipnotickih trance bitova.

 

U dosadašnjoj karijeri objavili su tri studijska albuma i to: „My Baby Loves Voodoo!“ (2013), „Shamanaid“ (2015) i prošlogodišnji veoma hvaljeni „Prehistoric Rhythm“. Bend je poznat po konstantnim turnejama, nastupali su na najvećim evropskim festivalskim pozornicama (Sziget, Paaspop, Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, Glastonbury, Wilderness, Lodestar, Rhythm of the World, Grape, Pohoda Festival, Gentse Feesten, InMusic, Exit Festival, Colours of Ostrava, Camp Festival, Shambala, Secret Garden, Ozora), a održali su i niz turneja po Japanu, Novom Zelandu, Australiji i Južnoj Africi.

 

Ove godine postali su prvi izvodaci koji su bili hedlajneri i na Eurosonicu i na Noorderslagu (Eurosonic, Noorderslag Festival 2018) zbog čega su imali i pojavljivanje na nacionalnoj holandskoj televiziji.

 

Kako su najavili, njihovo četvrto studijsko izdanje trebalo bi da bude objavljeno ove jeseni, tačnije u oktobru. Pored toga, ponovo će se otisnuti ne evropsku turneju gde će promovisati nove pesme, a publika u Beogradu biće privilegovana da među prvima čuje nove stvari iz MY BABY laboratorije.

 

Web: https://www.mybabywashere.com
Facebook: https://www.facebook.com/MYBABYMUSIC/
Instagram: https://www.instagram.com/mybabymybabymybaby/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0c103ZyWDycpfVxR0lNrjm
Deezer: https://www.deezer.com/en/artist/155874
YouTube: https://www.youtube.com/mybabylovesvoodoo

 

AKREDITOVANJE

Press i foto akreditacije za koncert ce biti odobravane u cetvrtak, 15. novembra. Svoje upite, zajedno sa objavljenim linkovima (media plan), šaljite na mejl:office@rocksvirke.com najkasnije do srede, 14. novembra.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *