Promocija Albuma “U Inat Sivilu” benda Nikom Ništa u CK13

Kragujevački rok bend Nikom Ništa, promovisao je svoj debi album “U Inat Sivilu” čiji je kvalitet prepoznala izdavačka kuća “Metropolis Music“. Kao lokalnu podršku promociju albuma pomogli su naši stari znalci i drugari.
Retorika mlađani i slađani bećari, pojačani Milicom za vokalom, koja je predstavljena i kao novi član benda (pametno deco – prim.ured.). Stari znanci Fyn, multietnički bend sa Endijem na čelu i limanska band UV sa Pecom za bubnjevima, koji po neki put bolje sigra fudbal nego što svira bubnjeve 😀 😀 😀

Svirka je počela u dogovoreno vreme tj. u 21h izlaskom Retorike, da bi posle njihovog nastupa u žešćem ritmu nastavili Fyn-ovci i podgrejali okupljenu masu (njih oko 80-tak) za nastup benda Nikom Ništa. Mogao sam pročitati da ih dosta njih porede sa legendarnim Foo Fightersima, lepo i treba dati podstrek mladim bendovima, ali nemojmo tako daleko ići. Lepše je reći momci su jedinstveni i jedan od retkih bendova koji su izašli iz okvira većina bendova u Srbiji i sviraju svoju verziju modernog rock ‘n’ rolla. (Foo Fighters slušam od 1995. – prim.ured.). Bend je predstavio svoje pesme u žestokom rock fazonu, sa odličnim vokalom i sa veoma dobrim solo deonicama. Pesme koje su mi ostale u uhu su Brže od straha sa svojim brzim ritmovima, Rombizon sa veoma zanimljivim tekstom i ljubavna pesma Rekapitulacija. Sat vremena žestokih rifova je vreme koje su Nikom Ništa proveli na bini i delili svoje emocije.
Za kraj su ostali UV i svojim nastupom zatvorili veoma zanimljivu i uspešnu promociju albuma benda Nikom Ništa.

Za fotografije je zadužen bio Alek Stokić

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *