Claymorean – prvi samostalni koncert u Klubu Fest

Povodom obeležavanja godinu dana od objavljivanja zapaženog albuma “Eulogy for the Gods” (Stormspell Records) i izlaska istog na vinilu (Golden Core Records), Claymorean će u petak 2. septembra održati svoj prvi samostalni koncert u Klubu Fest u Zemunu. Mladi bend Inner Eye iz Lazarevca biće podrška starijim kolegama i sugrađanima. Koncert počinje u 21 čas, a vrata kluba biće otvorena od 20 časova.

Cena ulaznice: 500 dinara.

Inner Eye je modern progressive nu-metal bend iz Lazarevca koji trenutno svira obrade pesama bendova kao što su Tool, Coal Chamber, Pro-Pain, Deftones… Bend najavljuje da predano radi i na autorskim pesmama, koje će publika uskoro moći da čuje.

vokal: Uroš Nedeljković
bass: Aleksa Stanković
gitara: Miloš Surlić
gitara: Kristijan Dobričić
bubnjevi: Maksim Krstović

Inner Eye on Facebook
Inner Eye on Instagram

Claymorean je hevi metal bend iz Lazarevca koji je svoj život započeo 18. juna 2014. godine, izrodivši se iz pepela nekadašnjeg kultnog benda ClaymoreClaymorean se prevashodno bavi stvaranjem autorskog muzičkog materijala, čije izvorište možemo pronaći u tradicionalnom hevi metal zvuku bendova poput Black Sabbath, Judas Priest, Manilla Road, Riot, Iron Maiden i Manowar, ali i u ostalim podžanrovima hevi metal muzike, kao što su power, doom i epic metal. Bend je do sada objavio 3 studijska albuma:

Unbroken” (2015), “Sounds from a Dying World” (2017), “Eulogy for the Gods” (2021) za izdavačku kuću Stormspell Records, a 2022. godine objavljen je i prvi živi album benda pod nazivom “Alive in Vultureburg”, koji je snimljen tokom premijernog nastupa Claymoreana u Kragujevcu.

Claymorean nastupa u postavi:
Dejana Garčević – vokal;
Vladimir Garčević – gitara i prateći vokal;
Vladimir Novaković – gitara;
Goran Garčević – bas gitara i
Marko Novaković – bubnjevi.

Bandcamp
Facebook
Instagram

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *