Post Punk Horor veče u klubu Under za vikend

Koncerti bendova SLAVINA LJUBAVI i ZLOTVORI održaće se u klubu Under 2. marta 2024. Nakon koncerata, ostanite uz nas i našeg DJ ALIMPIJA da uživamo u čarima novog talasa.

SATNICA / CENA KARTE:

21h – 00h / 500 din
ZLOTVORI
SLAVINA LJUBAVI

00h – 04h / 250 din
Jugoslovenski novi talas by DJ ALIMPIJE

Zlotvori su horor pank bend iz Vršca. Bend je od svog nastanka 2021. odsvirao solidnu količinu koncerata među kojima se mogu izdvojiti nastupi na: Samitu Nesvrstanih, Wind Rock Fest-u, Dom Omladine Vršac, Velikogradištanska gitarijada… Zvuk benda karakterišu agresivne melodije sa pevljivim “catchy” refrenima, morbidnim i mračnim tekstovima inspirisanim koilko horor filmovima tolko i sablasnim scenama iz realnog sveta. Bend je trenutno pri kraju snimanja svog prvog albuma za koji se očekuje da izađe do leta 2024-te.

Slavina Ljubavi je post-punk bend iz Beograda, osnovan 2012. godine. Od svog osnivanja, bend je održao brojne samostalne koncerte i učestvovao na istaknutim festivalima u Srbiji, kao što je Festival srpskog podzemlja. Trenutno, Slavina Ljubavi radi na svom debitantskom studijskom albumu koji će biti objavljen do kraja 2024. godine.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *