Bend Lavina uz podršku dva novosadska benda nastupa u CK13

Sa ponosom vam predstavljamo nekolicinu srpskih prog metal bendova. Imaćete jedinstvenu priliku da čujete i vidite, kako bendove sa domaćeg terena, tako i gostujući bend koji nam dolazi sa juga Srbije. Pridružite nam se 2.3. u Omladinskom Centru CK13! Početak svirke zakazan je za 21h, a upad je 600 dinara!

Jevadh je nastao 2018. godine u Novom Sadu kao drugarski projekat Stajketa i Damjana. U njihovoj muzici se osećaju uticaji raznoraznih žanrova, koji su ipak vrlo efikasno i efektivno uklopljeni u jednu vrlo energičnu priču. Na nastupu će, pored starog materijala, predstaviti publici nekoliko novih pesama. Bend trenutno radi na snimanju debi albuma.

Latebloom je novosadski metalcore bend nastao početkom 2020. godine kao rezultat raspada nekadašnjeg benda Frozen Moonlight. Ovom prilikom bend će promovisati dosadašnje izdate singlove i novonastali materijal gde će neke stvari biti po prvi put predstavljene publici. Žanrovski bend kombinuje talase moderne metal muzike, sa muzikom prilagodljivom za video igrice i filmove. Za gotovo 4 godine postojanja po prvi put će nastupiti kao petorka.

Lavina, progressive metal bend iz Niša, nastao je sredinom 2020. godine. Nakon formiranja, članovi su većinu vremena posvetili pisanju i snimanju pesama za debi album – ODYSSEY, koji je objavljen 18. novembra. 2022. Od tada imali su promotivne nastupe u većim gradovima širom Balkana i planiraju da 2024. provedu promovišući ODYSSEY po Evropi. Bend je u procesu završavaja svog drugog albuma.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *