RITAM SEX-I-JA  u Kuglašu obeležava rođendan gitariste Pepersa

Bend RITAM SEX-I-JA  organizuje u subotu 5. marta u klubu Kuglaš za sve ljubitelje benda Red Hot Chili Peppers i Džona Frušiantea rođendansku žurku povodom 52. rođendana ovog slavnog gitariste!

Održaćemo koncert na kojem ćemo pored uobičajenog RHCP repertoara odsvirati veliki broj pesama koje je on izveo i autorski potpisao! Pozivamo sve ljude koji poštuju lik i delo Džona Frušiantea da dođu i sa nama uživaju u pesmama koje su obeležile njegovu muzičku karijeru! Imaćemo specijalne goste koji će upotpuniti program te večeri a pripremamo vam i neka iznenađenja. Vidimo se!“ kažu članovi benda pred svirku u Kuglašu.

RITAM SEX-I-JA je jedan od najpoznatijih regionalnih Red Hot Chili Peppers tribjut bendova. Čine ga 4 člana: Bojan Kreća (pevač), Đorđe Kreća (gitarista i pomoćni vokal), Igor Arenhart (basista iz Brazila) i Boris Pažin (bubnjar).

Repertoar benda RITAM SEX-I-JA sastoji se od najvećih hitova grupe Red Hot Chili Peppers i to od onih najstarijih iz 80-ih pa sve do pesama sa njihovog najnovijeg albuma “Unlimited Love” (2022).

Svojim nastupima već 10 godina uspešno prenose vruću energiju grupe Red Hot Chili Peppers tako da se na njihovim koncertima publika oseća kao na koncertu najvećeg svetskog fank-rok benda.

Bend je nedavno dobio i zvaničnu podršku bubnjara Red Hot Chili Peppers-a Čeda Smita na društvenim mrežama.

Klub Kuglaš nalazi se u Đušinoj 5 a cena ulaznice biće 500 dinara.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *