Lust 4 Thrust predstavlja prvi album u klubu CK13

Novosadski bend Lust 4 Thrust sviraće u subotu, 14. oktobra u klubu CK13, kako bi proslavili izlazak svog prvog albuma “Da li si spremna za let?“. Ako ste željni žestokih rifova, jedinstvenog zvuka i provokativnih tekstova, ovo je događaj koji ne smete propustiti.

Lust 4 Thrust sebe karakterišu kao bend sa grunge osnovama. Kombinujući high gain zvuk sa stoner i grunge rifovima, uspeli su da stvore jedinstven i intenzivan muzički identitet.

Posebno se ističe njihova sposobnost da kroz muziku prenesu snažne poruke. Sa temama kao što su nasilje nad ženama, religija, stanje sistema u državi, bolesti zavisnosti, kao i muško-ženski odnosi, ovaj bend nije štedeo na kreativnosti i dubini.

Gosti koji će upotpuniti veče su Noise Gate i Kovano Grožđe. Noise Gate, već dobro poznati na novosadskoj sceni, donose svoj snažan zvuk koji će dodatno zagrejati atmosferu. S druge strane, Kovano Grožđe, iako novi igrači u svetu muzike, obećavaju sveže i inovativne ideje koje će sigurno osvojiti srca publike.

Iako je Lust 4 Thrust još uvek u usponu svoje karijere, već su pokazali da imaju šta da ponude muzičkoj sceni. Njihova dva muzička spota za pesme “Plen” i “Ja sam tvoj Bog” pokazala su da se ne boje da izraze svoje mišljenje, a preostale pesme na albumu prate u sličnom tonu. Ako želite da se upustite u muzičko putovanje koje je istovremeno sirovo i emotivno, ovaj album je prava stvar za vas.

Celokupan album možete preuzeti besplatno sa njihove zvanične stranice lust4thrust.com.

Pripremite se za veče puno energije, emocija i nezaboravne muzike. Početak svirke je tačno u 20:30. Vidimo se u CK13!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *