ČBS i Nikom Ništa u Novom Sadu ove subote!

Čovek bez sluha nastavlja svoju tradiciju i druženje sa Novosađanima u prvoj sedmici marta. Bend je otpočeo turneju pod nazivom #čbstour2020 i prvi datum posle krcatog beogradskog koncerta u Elektropioniru je 7.mart i koncert u Shamrock baru.

Ulaznice za koncert su u pretprodaji u lokalu po ceni od 400 dinara, a ovog puta na bini sa ČBS-om naćiće se i bend Nikom Ništa iz Kragujevca. Čovek bez sluha je prošle godine nastupao širom regiona, promovišući poslednji studijski album “Stanimo u gard!“, a ove godine bend sprema i novo izdanje. U pitanju je prvi live album benda u karijeri koji će svoju premijeru imati i na vinilu. Uz koncertni lajv, zabeležen tokom prošle godine u bašti Doma omladine Kragujevca, ovo izdanje doneće nam i potpuno novi singl benda.

Uz uvodni set benda Nikom Ništa koji iza sebe ima odlično izdanje “U intat sivilu“, ove subote u Novom Sadu, očekuje nas presek najboljih pesama dugogodišnje karijere benda, sa posebnim akcentom na jubileju najvećeg koncertnog hita “Ništa mi staro ne nedostaje“, koji je izašao kao singl sa albuma “Second Hand” pre tačno 15 godina.

ČBS poziva sve fanove benda, punk rocka i gitarske muzike da zajedno podele prostor ispred bine u prelepom klubu u Laze Telečkog, a članovi benda ih čekaju na bini od 22 časa!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *