21. izdanje Mount of Artan Fest donosi spektakularan lineup

Jedan od najiščekivanijih muzičkih događaja ove godine je definitivno Mount of Artan Fest. Ovogodišnje, 21. izdanje festivala donosi nam spektakularan lineup, koji će okupiti deset sjajnih bendova iz sedam različitih zemalja. Festival će se održati tokom dva dana, 23. i 24. juna, u prelepom naselju Rtanj, smeštenom u podnožju istoimene planine.

Organizatori festivala su nedavno objavili konačan lineup, koji je izazvao ogromno interesovanje i oduševljenje publike. Na bini će se smenjivati bendovi iz Engleske, Grčke, Poljske, Rumunije, Bugarske, Hrvatske i Srbije, donoseći nam raznolikost i kvalitetnu muziku. Margarita Witch Cult iz Engleske, Bus iz Grčke, Hermopolis i Moonstone iz Poljske, Methadone Skies iz Rumunije, Brodnik iz Bugarske, Vipera iz Hrvatske, Vartra, Lednik i Tona iz Srbije – samo su neki od bendova koji će nas očarati svojim nastupima.

Mesto održavanja festivala je naselje Rtanj, smešteno u neposrednoj blizini istoimene planine. Ovo slikovito mesto pruža idealan ambijent za muzički događaj ovakvog kalibra. Posetioci će imati mogućnost da uživaju u prirodnim lepotama Rtnja, dok će se muzika razlivati prostorom i stvarati posebnu atmosferu. Ono što je posebno privlačno jeste činjenica da je smeštaj u kampu besplatan, što će omogućiti posetiocima da provedu nezaboravne trenutke u prirodi, udaljeni od gradske vreve.


Ulaznice za festival mogu se kupiti preko interneta, a pretprodaja traje do 23. maja. Nakon toga, ulaznice će biti dostupne po redovnoj ceni. Takođe, postoji opcija da se ulaznice i ekskluzivne majice nabave putem donacije. Sve informacije o ulaznicama mogu se pronaći na zvaničnoj stranici festivala.

Za sve posetioce koji dolaze iz drugih gradova ili zemalja, obezbeđeni su razni vidovi prevoza. Autobusi iz Beograda, Niša i Paraćina pružaju mogućnost dolaska do Boljevca, odakle je organizovan prevoz do samog naselja Rtanj. Takođe, moguće je koristiti i voz kao vid prevoza, sa stanicama u Beogradu i Paraćinu.

Što se smeštaja tiče, posetiocima festivala su na raspolaganju različite opcije smeštaja. U samom naselju Rtanj, mogu se pronaći nekoliko objekata koji nude udoban smeštaj. Hotel Ramonda je jedna od opcija, sa bazenom, spa centrom i besplatnim parkingom. Pansion Radgost takođe pruža smeštaj, uz mogućnost parkiranja i dozvolu za kućne ljubimce. Apartmani Gmitrović takođe su na raspolaganju, a nude parking i bežični internet, uz mogućnost boravka sa kućnim ljubimcima. Takođe, mogućnosti smeštaja mogu se pronaći i u okolnim mestima poput Ilina i Boljevca.

Za ljubitelje prirode i avanture, festival nudi i opciju besplatnog kampovanja u obližnjoj park-šumi, nekoliko desetina metara udaljenoj od glavne bine. Ovo je odlična prilika da se provede vreme u prirodi, okružen svežim vazduhom i prelepim pejzažima.

Mount of Artan Fest je ne samo muzički događaj, već i prilika da se provede vreme u jedinstvenom okruženju i doživi spoj umetnosti i prirode. Očekuje nas nezaboravan vikend ispunjen dobrim zvukom, energijom i prijateljstvom. Stoga, ne propustite priliku da budete deo ovog spektakla na Rtnju i da uživate u vrhunskoj muzici koju će nam pružiti talentovani bendovi iz celog sveta. Vidimo se na Mount of Artan Festu!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *