Žanil Tataj – Žak predstavio novi singl “Hologram”

Novi singl HOLOGRAM četvrta je pesma sa nadolazećeg solo albuma pod nazivom AL FINE …, koji izlazi krajem godine za diskografsku kuću ONE RECORDS iz Beograda.

Pesma govori o našem viđenju sveta i poimanju društva u kojem živimo, isključivo kroz našu osobnu percepciju. Muziku je napisao Žanil Tataj – Žak, a odličan tekst mlada i perspektivna autorka iz Rijeke Silvija Starčević. Produkciju i ovaj put potpisuje Studio Piknik Novi Sad.

Video je sniman na 3 različite lokacije u dve države, Sloveniji i Hrvatskoj i njime se pokušalo dočarati upravo to individualno gledanje stvarnosti iz osobne perspektive. Iz tog razloga pronalaženje svog vlastitog prostora za snimanje u kojem bi mogli dočarati priču koju pesma ”HOLOGRAM priča, odabir lokacija prepušten je muzičaru Nejcu Vidmaru (gitara), Klemenu Markelju (bubnjevi) i Žaku.

Da bi ta video avantura na kraju bila uspešno ”upakovana i aranžovana” u jednu nespecifičnu celinu, zaslužan je multi talentirani Dejan ĐurkovićEnglez (iz kanadske grupe SRČANI UDAR), moj poštovani kolega i prijatelj, ujedno i autor sledećeg singla koji će ugledati svetlo dana krajem januara 2023. godine

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *