FRAKTAL promocija Prvog CD-a u SKC Kragujevac 16.12.

Kragujevački bend Fraktal je u petak 16. decembra, u koncertnom prostoru SKCa Kragujevac, promovisao EP album naziva ’’Imaginarium’’.

Pred brojnom raspoloženom publikom koja je uživala u sjajnom i energičnom nastupu, Fraktal je sem pesama sa izdanja odsvirao i nekoliko novih, još uvek neobjavljenih, koje će se naći na prvom kompletnom albumu sledeće godine. Bend koji je je pesmama ’’Kraj’’ i ’’Your Fire’’ bio Hit nedelja Radio Beograda 202 i RTS rok emisije BUNT, a pesmom ’’Neke Nove Stvari’’ je na kompilaciji Femikseta 10, sasvim zasluženo je od grada Kragujevca, kao pokrovitelja i SKCa Kragujevac, kao izdavača, nagrađen prvim izdanjem.

Stalnu postavku koju čine Aleksandra Rikanović (vokal), Petar Radivojević (gitara), Ivan Ristić (bas) i Aleksandar Savić (bubnjevi), pojačali su Jelena Magleševa (prateći vokal) i Marko Petković (klavijature). Bend Fraktal uskoro objavljuje svoj peti i poslednji singl EP izdanja, pesmu naziva I Can Tell za koju svi očekuju da postane veliki hit. Pridružujemo se čestitkama na dosadašnjim uspesima i lepim željama za buduće aktivnosti sjajnog kragujevačkog benda Fraktal.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *