Novi singl “U bojama” splitskog benda Tate Romanova

Splitski bend Tate Romanova predstavlja pesmu “U bojama”, svoj šesti singl kojim najavljuju i debitantski album koji uskoro izlazi za izdavačku kuću Croatia Records. Autori muzike za pesmu su Ante Jerončić i Šime Barbarić, a Barbarić potpisuje tekst. Pesmu su snimali u mostarskom studiju “Pavarotti”, a za miks i mastering zaslužan je Ivan Božanić. Video za “U bojama” režirao je i montirao Milan Latković iz Kreativne Agencije. Spot je snimljen u predivnom ambijentu sjeverne strane otoka Hvara.

Bend se okupio u leto prošle godine i krenuli su s radom na prvim pesmama. Početkom juna 2019. objavili su svoj prvi singl pod imenom “Prebrzo“, a priču nastavili sa pesmama “Osim kad ne” i “Iz razloga“. Na proleće su singlovima “Na radiju” i “Na rubu maha” predstavili žešću sferu svog zvuka, a spomenute pesme također su popratili spotovima. Trenutno su na svojoj prvoj regionalnoj turneji, a njihov album izlazi početkom jeseni.

Frontwoman benda je mlada Sara Andrić, finalistkinja showa “RTL Zvijezde” i jedna od talentiranijih ženskih vokalista nove generacije. Pesmu su još snimali Ante Jerončić na gitari, Lana Beović na bas gitari, Zdeslav Klarić (Pips, Chips & Videoclips) na klavijaturama i Ivana Županović na bubnju.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *