Dead Dog Summer objavili novu stvar “Diamonds and Thorns”, a i spot takođe

Čakovečki post-hardcore bend Dead Dog Summer svoju saradnju sa zagrebačkom izdavačkom kućom Geenger Records najavljuju prvim singlom i video spotom za stvar Diamonds and Thorns s njihovog prvog albuma A Place of Someday koji izlazi u septembru ove godine.

Bend je materijal snimao sam u svojoj prostoriji, a za mix i master je bio zadužen Ivan Jakić iz studija Kut Sobe. Spot su snimili u čakovečkom klubu Prostor, a za snimanje i montažu je bio zadužen Alex Drvenkar, poznatiji kao Zračni Alex.

Stvar Diamonds and Thorns je priča o uzimanju stvari i osoba “zdravo za gotovo” i poricanju stvarnosti u kojoj živimo, o konstantnoj vrtnji u krug i čekanju da se stvari u životu same poprave i strahu koji nas koči da bi napravili prvi korak ka svojoj sreći.

Dead Dog Summer je relativno mladi bend na hrvatskoj sceni, osnovan krajem 2020. godine, a čine ga Igor Bistrović na vokalu i gitari, Krešo Žerjav na bassu i vokalu i Boris Strahija na bubnjevima. Bend trenutno priprema promo turneju za jesen koja bi trebala pokriti Hrvatsku i okolne zemlje.

Stvar i spot su dostupni na svim streaming platformama putem Geenger Recordsa.

Dead Dog Summer na mreži
–> https://deaddogsummer.com
–> https://deaddogsummer.bandcamp.com
–> https://www.facebook.com/deaddogsummer
–> https://www.instagram.com/deaddogsummer

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *