Mini turneja benda Subversion BL u Bih i van granica

Banjalučki punk bend “Subversion BL” najavio je turneju tokom koje će nastupiti u Sloveniji i Austriji.

Subversion BL  će se predstaviti i publici u našoj zemlji, i to 4. oktobra u Domu mladih u Tuzli i 26. oktobra u “City Pabu” u Banjaluci, 15. novembra zasvirati u Ljubljani na poziv Vladimira Jovanovića iz grupe “Gužva u bajt”, a na ovom nastupu binu će deliti sa bendom “Rutinska kontrola” iz Ljubljane, i legendarnim hc punk sastavom “Motus”. Dan kasnije “Subversion BL” će se predstaviti publici u Beču gdje će uz njih i “Motus” svirati i grupa “K.d.P.”.

Lider benda “Subversion BL”, Dalibor Mrša ističe da su poziv i priliku da sviraju van granica BiH dobili od Želimira Radišića koji je najzaslužniji za promociju punk zvuka i kulture. “Riječ je o velikom entuzijasti i punk borcu koji živi i radi u Beču i koji je svojim zalaganjem u Beč doveo mnoge bendove sa područja bivše Jugoslavije”, naglasio je Mrša.

Banjalučki muzičar ističe da je ovo velika čast za bend “Subversion BL” i ujedno njihova prva prilika da se predstave publici van granica BiH. “Ovo su ujedno naši prvi nastupi u Sloveniji i Austriji, itekako nam znače, iako nam pomalo usporavaju rad na snimanju albuma, ali ne žalimo ni najmanje”, zaključio je Mrša.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *