SHAMSO ĆE VAS RAZMRDATI I PRE KONCERTA BRKOVA!

Pank folk bend Brkovi održaće u subotu 20. aprila koncert u hali 6 Novosadskog sajma. Publika Brkova u Novom Sadu će imati ekskluzivnu priliku da pre samog koncerta uživa u set listi muzike po ličnom izboru pevača grupe. Shamso69 će spremiti listu hitova omiljenih mu izvođača koja će vas razmrdati i napraviti sjajnu uvertiru pre samog nastupa benda.

Roberto PavićRoberto Pavić

Satnica za subotnji program izgleda ovako:
20,00 otvaraju se vrata hale 6 za posetioce
21,00 Shamso69 pomera najbolje u vama!
22,30 Brkovi

Neće biti kašnjenja programa!

Do hale broj 6 posetioci će ulaziti iz ulice Branka Bajića (teretni ulaz sajma). Organizatori su priložili mapu kako bi posetiocima olakšali snalaženje. Publici koja će doći sopstvenim prevozom preporučeno je da koriste parking koji se nalazi preko puta glavnog ulaza u sajam (između Hajduk Veljkove i Mičurinove) koji je označen na mapi. Ceo kontigent ulaznica predviđen za prodaju po promotivnoj ceni je rasprodan ravno mesec dana pre koncerta. Trenutno još ima ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1.200rsd. Karte možete i dalje kupiti u centralnoj biletarnici Gigs TixaPariskom magazinu (Kralja Aleksandra, pored Trčike), kao i u celoj Gigs Tix prodajnoj mreži u Srbiji.

Broj ulaznica po pretprodajnoj ceni je takođe limitiran i organizatori savetuju da požurite po svoj primerak! Zbog onih koji na koncert dolaze iz udaljenih krajeva u kojima ne postoji prodajno mesto te mogućnost kupovine ulaznica u pretprodaji, biće ostavljen izvestan broj karata za kupovinu na ulazu po ceni od 1.500rsd. Organizatori apeluju da se na koncert dođe na vreme kako bi se izbegla gužva na ulazu i na garderobi, te kako biste obezbedili što bolja mesta u hali za praćenje koncerta.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *