Žuta Minuta ~ 10 godina benda + El Prezidente, Gavrilo Princip

STREETPUNK & HC ENERGIJA!

Beogradski streetpunk/oi! bend Žuta Minuta slavi 10 godina postojanja u srcu grada! Mnogo koncerata je prošlo za ovo vreme, popijenih piva, polomljenijh palica i popucalih žica, tone znoja je proliveno da bi iza sebe ostavili (prvih) 10 godina rada i borbe protiv svega lošeg u ovom društvu!

Na repertoaru će se naći presek pesama sa sva tri albuma i po koja nova stvar, nastupamo u novoj postavi i trudićemo se kao i do sad da razmenimo pozitivnu energiju sa publikom koja je uvek sjajna na našim koncertima!

Za sve ove godine stekli smo mnogo prijatelja i bratskih bendova ali smo se odlučili za sledeće kao podršku:

EL PREZIDENTE – relativno nov bend formiran u Mladenovcu prži žestoki hardcore sa uplivima metala i sjajnim rep deonicama, odlični muzičari i garant jedini bend na svetu čiji frontmen umalo da postane predsednik države.

GAVRILO PRINCIP – stari znanci iz Smedereva, drugari koji su uvek bili tu kada treba (čak smo i Darka pozajmili kao člana jedno vreme!), rokaju pravi pank već brda godina, a od ove nastupaju u nešto izmenjenoj postavi (da ne dužimo dalje, svi znate za Gavriloviće).

Cena karte će biti u pretprodaji 300rsd (uskoro više informacija), a na ulazu 400rsd. Vrata kluba se otvaraju tačno u 20h, tako da nema kašnjenja!

NAŠ PUT NIJE LAK, ALI JE ISPRAVAN, ŽIVELI I VIDIMO SE!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *