“…kako smo se proveli baš stvarno niko ne zna…”

Sinoć je u SoulPeddleru održana dugo najavljivana promocija prvog albuma novosadskih PMS-ovaca!

Vrata su bila i pre 21 h otvorena i kad sam stigao, prostor je već bio solidno popunjen. Momci su se baš potrudili te je organizovani prevoz (tzv PMS bus) stigao u 21 h, pun fanova ove vesele četvorke.

U 2 minuta koliko je ljudima trebalo da se popnu uz drvene stepenice, prostor se ispunio smehom i grajom i već oko 21:15 sam zaključio da će ovo biti najposećenija svirka u SP kojoj sam do sad prisustvovao. Vidno raspoložen Vid mi je u jednom trenutku prišao i rekao kako ga je pomalo i sramota jer nije očekivao toliki odaziv.

Izašli su na binu tačno u 22h i bez prevelike pompe i najava, započeli svoj jednočasovni nastup. Pored novih, svirali su nam i stvari sa demo albuma. Sa prvim taktovima “Amsterdama” ,na bini im se pridružio drug Đile, koji je od Vida preuzeo gitaru, a za svoj doprinos, publika je Đileta nagradila sa čak 2 aplauza!

Za razliku od prethodnih svirki, momci nas nisu zasmejavali u pauzama između pesama,jer pauza maltene nije ni bilo. Povremeno bi samo Vid dobacio da mu “čuvamo mamu“, što je izazivalo smeh među prisutnima.

Iznenađenje večeri, koje stvarno niko nije očekivao, je bio izlazak Raduleta iz Atheist Rapa, koji je udružio snage sa PMS-ovcima i odsvirao Vojvodinu. Nakon toga je izjavio da “Na ovo čeka 30 godina” i nekako je taj trenutak baš bio poseban. Naravno da je dobio aplauz, ali osećaj koji je izazvao u publici time je neopisiv…

Nekako smo svi za momenat zadržali dah, i po prvi put sam pomislio kako je glupo što nisam muzičar, i kako su ovi momci zaista počastvovani time. Pozvani su i na bis, gde su nam opet odsvirali “Lenku” (za one koji je možda prvi put nisu čuli) kao i Robert de Nira, Minijaturu a definitivno su nastup završili obradom Atheist Rap 2. Puno truda se uložilo u ovo veče i to se videlo na kraju svega, dok je masa nasmejano odlazila. Momci,samo napred i da nas što pre obradujete novim datumima nastupa!

Vuk

Galerija fotografija:

« 1 of 2 »

You may also like...

1 Response

  1. Imenjak says:

    Bio sam i mogu da potvrdim! Bilo je super!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *