Humanitarne devedesete u Karlovačkoj gimnaziji – Petak 18.05.2018.

Petak, 18. maj, pola 8 uveče, kada mnogi idu kući ili se spremaju za izlazak, mala, ali humana, grupa učenika Karlovačke gimnazije odlučila je da svoje slobodno vreme, posle škole, provede plešući i pevajući za Draganu Stanimirov. Muzika je bila odlična, ali nažalost bilo nas je malo, za tako jednu uglednu školu, od čijih djaka se očekuje da su složni i da ih, na ovakvim humanitarnim žurkama, bude bar 100.

Sve pohvale onima koji su se pojavili i ispoštovali pre svega Draganu Stanimirov, kojoj je naša pomoć preko potrebna pa onda i predsednika parlamenta, koji je sve ovo organizovao.  Hvala i onim profesorima koji su donirali novac, a nisu bili dežurni na žurci te večeri. Hvala i učenicima koji nisu mogli da dođu, ali su platili ulaz.

Ne hvala onima koji su ušli na žurku, a nisu bili u stanju da daju 100 dinara i onima kojima je bilo teško da se spuste 3 stepenice i ostave 100 dinara pa tek onda da idu kući. Hvala neočekivanim gostima, 4 Kineza, koji su bez ikakvog problema donirali novac. Za gospodu koja nije došla, u školi nas ima 500, na žurci nas je bilo 40, skupili smo 5.000, muzička škola je skupila 67.000.

Razmislite malo…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *