Dom Omladine (Bg), 10.02. Deca Apokalipse, Iskaz, D Zoo i Brat

decaapokalipse
Četiri sjajna benda predstaviće se beogradskoj publici 10. februara, sa početkom u 20h, u Klubu Doma omladine (Bg).

Deca Apokalipse, predstaviće se posle dve godine ponovo beogradskoj publici. Pošto su objavili novi singl “Zalog večnosti“, a uskoro i novi EP pod istim nazivom, pravi je povod da održe koncert sa sjajnim gostima.

Iskaz, bend koji nam dolazi iz Pančeva, iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo i četiri albuma. Karakteristični su po fuziji hip-hopa, hard-cora, funky i ostalih muzičkih pravaca. Na njihovim nastupima uvek postoji jedan član više, a to je sjajna publika.

D Zoo, subotički nu-metal bend. Pobednici 48. Zaječarske gitarijade, iza sebe imaju dva albuma i učestvovanje na mnogim festivalima. Krasi ih kombinacija raznih muzičkih žanrova i tekstovi prožeti urbanim temama, sa kritičnim diskursom stvarnosti.

Brat, Užički hard-core band, nastao pre 10-tak godina. Iza sebe imaju puno koncerata, sjajnu i vernu publiku. Trenutno imaju tri demo snimka, ali približava se i taj dan kada će njihov album prvenac ugledati svetlost dana. Ovo će biti njihov premijerni nastup beogradskoj publici, kojoj će predstaviti svoj dosadašnji rad.

Cena ulaznice i pretprodajna mesta biće naknadno poznati.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *