Online Air Guitar Takmičenje + Vredne Nagrade

Liman Crew će uzeti aktivno učešce u nagradnoj igri Hardwired magazina. Uključite se, snimite, učestvujte i osvojite gitaru ili neku od vrednih nagrada. Više o onome što su organizatori pripremili, koje su propozicije i pravila, koji su rokovi za prijavljivanje i glasanje možete pročitati na ovom linku: hardwiredmagazine.com/hardwired-online-air-guitar-takmicenje.

Zamislite da do ovakve gitare možete da dođete na vrlo lak način. I da se pride svi odlično zabavimo! Redakcija HARDWIRED magazina je uvek težila da stvari radi drugačije od ostalih, pa smo ovaj put krenuli sa verovatno najvećom nagradnom igrom koju je jedan muzički portal kod nas pravio.

Ono što vi treba da uradite jeste da budete kreativni. Koliko puta ste do sada svirali „Air Guitar“? Ovoga puta je dovoljno da snimite sebe ili da vas neko snimi. Da budete kreativni i da nam taj snimak pošaljte na mail office@hardwiredmagazine.com (najbolje bi bilo putem WeTransfer servisa). I to sve treba da uradite do 5. januara 2020. godine.

Pravila koja se moraju poštovati su sledeća: Video ne sme biti kraći od 20 sekundi i morate nam poslati ime, prezime, vaš e-mail i broj mobilnog telefona (podaci neće biti javni, već će nam služiti za kontaktiranje po osvojenoj nagradi). Svi klipovi koji nam stignu nakon 5. januara 2020. godine neće biti uzeti u razmatranje. Takođe, snimci kako zapravo svirate gitaru neće biti uzeti u razmatranje. Slanjem video snimka, pristajete da se takmičite i da vaš video bude saopšten javno.

Izvor: Internet (Tomi Hanninen)

Takođe, moramo naglasiti da je preuzimanje nagrada moguće samo na teritoriji Srbije, dok za iduću godinu planiramo da napravimo regionalno takmičenje, gde ćemo uvrstiti sve države bivše Jugoslavije. Da ne bude zabune, mogu svi učestvovati, ali mi nećemo biti u mogućnosti da nagrade dostavimo van Srbije. To znači da ukoliko niste iz Srbije, po nagradu morate doći u Srbiju.

Da li ćete to uraditi na nekom javnom mestu, na WC šolji, na nekom koncertu, u svojoj sobi, koristiti metlu, mešalicu za čvarke, veslo, ili pak nešto drugo, na vama je da odaberete.

10. januara ćemo na njihovoj Facebook stranici postaviti sve što nam budete poslali i naši čitaoci će imati prilike da glasaju za svoje favorite narednih 7 dana. Proglašenje pobednika će biti 18. januara tačno u podne na našem sajtu. Naravno, nismo vam obezbedili samo jednu nagradu, već smo se zajedno sa našim prijateljima potrudili da nagradni fond bude dosta bogat. Podelićemo čak 15 paketa sa nagradama koje smo svi zajedno obezbedili. Prosto je nemoguće da pobrojimo šta se sve nalazi na listi poklona, ali ukratko ono što možete da osvojite jeste:

► gitara Monster Schecter koju je obezbedio Hardwired

► goooomila konzervi koje su obezbedili Monster Energy Srbija
► komplet ulaznica za Exit Festival 2020
► dva kompleta ulaznica za Arsenal Fest 2020
► dva kompleta ulaznica za Lake Fest 2020
► komplet ulaznica (uključujući i kamp) za OK Fest 2020
► po dve ulaznice za koncerte King Dude i Rhapsody Of Fire u organizaciji MM Concerts Serbian Hellbangers
 dve ulaznice za koncert benda Wardruna u organizaciji Charm Music Srbija
► ulaznice za koncert benda Polar u organizaciji MTA Promotions
► paket izdanja izdavače kuće Ammonite Records
► paket izdanja izdavače kuće Odličan Hrčak
► paket izdanja izdavačke kuće Grom Records
► paket izdanja izdavače kuće SKC Novi Sad
► paket izdanja izdavače kuće Geenger Records
► paket izdanja izdavače kuće Mascom
► paket izdanja izdavače kuće Hardwired Records
► paket izdanja izdavače kuće Take It Or Leave It Records
► portal Neki Rok je obezbedio trzalice, palice za bubanj, žice za gitaru, kaiševe za gitaru, motalice za žice
► Rock Radio će pokloniti 2 cegera i 2 majice
► Udruženje Šta Hoćeš će pokloniti majice
► majice i beževe koje su obezbedile kolege iz Liman Crew
► vaučere za piće koje su spremili Shamrock Bar iz Novog Sada
► vaučere za koncerte i vaučere za piće u klubu Garaža u Beogradu
► vaučere za koncerte i vaučere za piće u klubu Fest u Zemunu
► majice, diskove, ploče, nalepnice, priveske, jastuke, peškire i ostalo bendova koji su uzeli učešće u našoj nagradnoj igri a to su:

Ritam Nereda, GobliniMotal KombatAtheist RapNikom NištaThe BiteAmanZamanMac TirePet Minuta SlaveThe Petting Blues BandKillo Killo BandaSoulcraftBlankfileZbogom Brus LiAlitorTri KapljiceSvartgrenZid MortalBesne GlisteZbogom Brus Li i Josip A Lisac.

Sve to ćemo lepo razdvojiti u 15 različitih paketa, tako da će čak 15 ljudi koji budu učestvovali u prvom ONLINE AIR GUITAR takmičenju moći da osvoje nešto od ovih vrednih nagrada. Prva nagrada je naravno GITARA i bonus pokloni, druga komplet ulaznica za Exit Festival i bonus pokloni, treća komplet ulaznica za Arsenal Fest i bonus pokloni dok će i ostali moći da osvoje vredne nagrade!

ČEKAMO VAS!
VI STE NA POTEZU!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *