Po prvi put u tem Somboru “Krigla Fest”

Dve krigle debele u saradnji sa gradom Somborom, su po prvi put, a za sam kraj meseca jula opravili dva dana fantastičnih svirki, fantastičnih piva i još fantastičnijih roštilj špecija. Za pivo su zaduženi Apatinska pivara, Sombreweri i Ravangrad pivara, za roštiljem će biti ekipa iz Gurmanskog voza i za vegeterijance će biti zadužena picerija Mimizza.

Program Krigla festa odvijaće se u prostoru iza GB Karlo Bijelicki – Kabareu. Najzvučnija imena ovogodišnje manifestacije biće bendovi Kanda Kodža i Nebojša, odnosno BjesoviKako je saopšteno, prve festivalske večeri, petak 26. jul, nastupiće somborski sastavi Z.S.P. i Neozbiljni pesimisti, potom M.U.D.A (Novi Sad) i Stereo banana (NIŠ), te za kraj beogradski KKN. Subotnji program otvoriće Drink or Die (Zrenjanin), sledi svirka SMF (Beograd), pa centralni događaji Bjesovi (Gornji Milanovac) i Jorgovani (Ćićevac). Početak programa će biti u 21 sat.

Bendovi su sami po sebi reprezentativni i povlače sa sobom puno publike, žurka je zagarantovana, a na vama je samo da dođete i dobro se provedete.

Pretprodaja ulaznica za Krigla fest, po ceni od hiljadu dinara za oba dana, organizovana je do 22. jula u pivnici „Dve krigle debele”. Inače, dnevna karta će koštati 600 dinara.

You may also like...

1 Response

  1. 24.07.2019

    […] Po prvi put u tem Somboru “Krigla Fest” Liman Crew http://limancrew.com […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *