“Angel for the Masses” je novi video spot benda dreDDup

Novosadski indastrijal bend dreDDup je 2022. započeo jedan trend snimanja spotova za svoje stare pesme a sve u svrhu proslavljanja 25. godina postojanja. Urađeno je ukupno 10 spotova i to po jedna pesma sa svakog od deset albuma.

Bend je ove godine ušao u svoju 27. godinu postojanja i rešio da uradi još nekoliko spotova za svoje stare numere. Ovo je drugi spot i to za pesmu “Angel for the Masses” iz 2011. godine koju fanovi benda najviše vole da čuju uživo. Pesma govori o ekstremnom seksualnom iživljavanju seksualnih predatora i žrtvama porno industrije.


Kako bend nije hteo da uradi eksplicitan spot na ovu temu, uradili su spot na temu predatora koji besomučno prati i uznemirava a koga žrtva može uočiti samo ako stavi specijalne naočare (iliti ako pročita između redova).

Spot je urađen uz veliku pomoć bubnjarki iz Douten TaikoNike Prosen, Antonije Kranjčine i Tamare Milenković, dok je sve uspeo organizovati i kamerom ispratiti Ivan Francuski, inače bivši bubnjar dreDDup-a. Za “story” deo spota zaslužni su Mihajlo Obrenov i Dimitrije Crvenčanin a žrtva je ovom prilikom niko drugi do Norbert Đeri, gitarista benda dreDDup. Pesma je ovom prilikom remasterizovana da zvuči u skladu sa današnjim produkcijskim standardima. Spot je, po običaju, radio reditelj Mihajlo Obrenov. Uživajte!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *