Idvorski rockeri Direct Drive objavili drugi singl “Bezdan” kao najavu albuma “Ruka za spas”

Grunge rockeri iz Banata, DIRECT DRIVE upravo su objavili svoj drugi singl/spot po imenu “Bezdan” koji je najava za album “Ruka za spas”. Portal Liman Crew i UnderGRAND Radio ih svesrdno podržavaju i želu svu sreću u daljem radu i životu.

Osnovani davne 2011-te godine bend je od samog početka osim ljubavi prema svirci i kvalitetnim kompozicijama modernih i savremenih rock/punk/metal/grunge/alternatinih izvodjača imao ujedno i motiv – promociju kvalitetnog i sirovog Rock’n’Rolla, radi sveopšte koristi muzičara i prisutnih posetioca svirke. Šest godina kasnije iskustvom renomirani, navežbani, i reoformljeni ali ništa manje motivisani – bend odlučuje da krene u autorske vode i sam krči sopstveni put na sceni, sa istim motivom, te tim povodom započinje rad na konceptualnom, autorskom, debitantskom albumu “Ruka za Spas“, koji će ako Bog da izaći na videlo tokom 2021. godine.

Prvi singl i spot koji bend izbacuje kao početak promocije debitantskog albuma se zove – “Ništa Drugačija“, a posle dužih odlaganja, spot snimljen Juna 2021. Godine izlazi konačno na videlo dana 13. 09. 2021. Za pesmu „Bezdan“, na youtube streaming servisu.

Članovi benda:

Nikola Nenin – Vokal, solo gitara 11.Septembar.1994
Aleksandar Nenin – Ritam gitara  16.Mart.1989.
Julijan Vojin – Bubnjevi  11.Maj 1993.
Srđan Lakičin – Bas gitara  5.Avgust 1988

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *