Splitski rap-rock bend Neki Reperi objavio svoj prvi EP “Ko To Tamo Repa?” i spot za pesmu “Citroen”

Odgovor na pitanje “Ko To Tamo Repa?” u svome prvome EP-ju ponudili su Neki Reperi, reperski dvojac Hopo i Šeks, osnažen moćnim ženskim vokalom te u pratnji benda. Kroz 5 pesama, “Ko To Tamo…”, “Citroen”, “Slow Mo Kanye”, “Nedilja” i “Repa?Neki Reperi predstavljaju svoj jedinstveni spoj žanrova, rapa i rocka/metala, te u tome spoju izvlače ono najbolje od navedenih žanrova kako bi se u potpunosti ispričala lirika i muzička priča svake pesme. U pričanju priče na pesmama “Nedilja” i “Repa?” pomogao je i Alejuandro Buendija (Saša Antić iz TBF-a) te tako nastavio uspešnu i plodonosnu saradnju s članovima Nekih Repera.

U pratnji EP-ja “Ko To Tamo Repa?”, Neki Reperi objavili su i spot za pesmu “Citroen” u kojemu su svi članovi benda (u pojačanoj postavi s kujicom Nalom) vizualno prikazali šaroliku priču i živopisan tekst pesme.

Za tonsko snimanje EP-ja “Ko To Tamo Repa?” zaslužan je gitarist benda Toni Ljubić, mix EP-a potpisuje Antonino Šimić (Greenwood Studio), dok je mastering delo Filipa Vidovića. Za scenarijo, snimanje, montažu i kolor zaslužan je Luka Vukorepa, u kontekstu benda Neki Reperi poznatiji kao Hopo. Fotografiju na omotu je uradila Antea Mrčela Ljubić, dok je za finalno grafičko oblikovanje omota zaslužan Luka Vukorepa.

Neki Reperi započeli su svoju priču kao reperski dvojac 2021. godine, kada su i objavili i svoj rap album “Neke Žene”. Iz njihove želje da na nastupima imaju čitav bend iza sebe, ubrzo se okupila sedmeročlana postava (reperski dvojac, pevačica, gitarist, basist, klavijaturist i bubnjar), a o kvaliteti ove muzičke kombinacije svedoči oduševljena publika na svim dosadašnjim nastupima benda, među kojima valja istaknuti banjalučki Demofest, Kawa Fest u Solinu, zagrebačku Močvaru te splitski ST-art festival, na kojemu su Neki Reperi proglašeni pobednicima.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *