Koncert benda Pero Defformero – 30 grama sa vama // SKCNS Fabrika

Novosadski bend Pero Defformero ovih dana proslavlja veliki jubilej – 30 godina postojanja i rada, te su u to ime objavili i svoj novi, četvrti studijski album u izdanju izdavačke kuće “Multimedia Music”.

Povodom ovih značajnih događaja za bend, odlučili su da održe ekskluzivan koncert u novosadskoj Fabrici (Bulevar despota Stefana 5), u subotu 9. decembra. Na njemu će promovisati svoj novi album “Muzika za ljude bez prijatelja”, a ostatak repertoara će činiti najznačajnije pesme iz ranijih perioda njihove karijere, te će za tu priliku spremiti posebnu set listu: Za 30 godina benda – 30 pesama!

Za audio-vizuelnu podršku pobrinuće se “Studio Berar”, što u kombinaciji sa rođendasko raspoloženim Defformerom garantuje vrhunski koncert! Novi album možete poslušati ovde: https://www.youtube.com/playlist?list=PLORTpWAy2a_HFk5Mh-9G3GWlXxEvXHR96

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.000 dinara mogu da se kupe na sajtu https://new.gigstix.com/event/pero-defformero-novi-sad-09-decembar-2023/ i svim Gigs Tix prodajnim mestima. Redovna cena ulaznica u pretprodaji biće 1.200 dinara, a na dan koncerta na biletarnici Fabrike cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara. Vrata Fabrike i biletarnica otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *