Veče heavy metala – Najava

7cb8f-ognjena2bkocija
 

24.12 u 20:30 Klub Dvoriste – Novi sad

Sunlight – Grčka (Heavy/Power metal)
https://www.facebook.com/SunlightTheBand/
https://www.youtube.com/watch?v=9mORUYwugzw

Melodični Heavy metal / Hard Rock / Power bend iz Atine, Grčka. U svojim ranim vremenima Sunlight se predstavio kao čisto tvrdi rok bend. Posle nekog kratkog perioda promena u nizu, bend se pomerio u teži metalni stil, često uključivši elemente tipičnog power metala. Trenutno su u sastavu Dimitris Giannakopoulos (vokal), Makis Kaponis (gitare i pozadinski vokal), Panos Anastopoulos (klavijature), Dimitris Kapoukakis (bubnjevi) i Panos Mourtzinos (bas gitara i vokal). Aktivnost benda je bogata tokom proteklih godina, uključujući uživo nastupe u poznatim rock klubovima Grčke, godišnjim festivalima na otvorenom i dve evropske turneje. Do sada je Sunlight izdao jedan album, jedan EP i dva zvanična muzička video snimka. Nastupaju u 21:15!

Ognjena Kočija – Novi sad (Pagan metal)
https://www.facebook.com/OgnjenaKocija/
https://www.youtube.com/watch?v=nPO-oOFZK3U

Ideja Ognjene Kočije nastaje krajem 2009. godine sa ciljem da se kroz metal muziku ljudima približi Slovenska mitologija.
Krajem 2016 godine, Ognjena Kočija se budi iz dubokog sna sa novom postavom, novim zvukom , novom energijom i postavom ali sa istim ciljem. Nastaje pesma ,,Božanski Boj’’ a ubrzo nakon nje i ,,Stribog’’ a obe bivaju objavljene na YouTubu.
Sada, Ognjena Kočija radi na novom materijalu i sprema se da konačno snimi prvi album. Nastupaju u 22:15

DreamEpic – Novi sad ( Symphonic Drumming Project )
Otvara svirku u 20:30!

Upad je 250dindzi. \m/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *