Deca iz vode – EKV tribute band project i Žika Todorović u SKCNS “Fabrika”

Deca iz vode – EKV tribute band project nastao 2015. u Beogradu, nastupiće u petak 23. februara u SKCNS Fabrici. Specijalni gost koncerta biće Srđan Žika Todorović, poznati glumac i nekadašnji bubnjar EKV-a od 1987. do 1990. godine.

Žika je sa Milanom, Magi i Bojanom snimio dva studijska albuma “Ljubav” i “Par godina za nas”, a pesme “Zemlja”, “Krug”, “Srce”, “Ljubav”, “Par godina za nas”, “Pored mene” dominirale su top listama i taj period se smatra najuspešnijim periodom u radu Ekatarine Velike. Pre toga je svirao bubnjeve u Disciplini Kičme, a muzičku karijeru počeo je u nekoliko beogradskih novotalasnih grupa. Sa EKV-om je stekao punu afirmaciju i veliku popularnost. Nakon toga i povremene saradnje sa nekoliko grupa: Partibrejkers, Električni Orgazam, Kazna za uši, Žika se posvećuje isključivo glumi i iza njega su brojne uspešne uloge u poznatim filmovima i serijama. Nakon pauze od 35 godina svi zaljubljenici u pesme EKV-a moći će ponovo da ga vide, čuju i pozdrave uživo u Novom Sadu.

Deca iz vode je jedini tribute band i projekat sa kojim je Žika pristao da svira jer ga je po njegovim rečima pojavom, duhom i energijom podsetio na pravi EKV. Ovo će biti izuzetno retka prilika da ga fanovi EKV mogu videti za bubnjevima uživo i ovaj koncert se može smatrati pravom ekskluzivom, a prisustvo privilegijom. Deca iz vode poručuju da su koncerti sa Žikom emotivni, nostalgični i energični, a atmosfera u publici po pravilu euforična, dok Žika poziva sve fanove EKV-a da dođu i da se prisete starih, dobrih i lepih vremena.

Na repertoaru Dece iz vode su najveći hitovi i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a, a Žika će sa njima odsvirati dobar deo koncerta sa posebnim akcentom na album “Ljubav” jer je koncert u mesecu kada se slavi Dan zaljubljenih. Ljubav je reč koja povezuje ceo opus EKV-a i njihov odnos kako prema pesmama koje su pravili tako i prema publici.

Ulaznice u pretprodaji mogu da se kupe na sajtu https://new.gigstix.com/event/deca-iz-vode-ekv-tribute-band-i-zika-todorovic-novi-sad-23-februar-2024/ i prodajnim mestima Gigstixa. Ograničen broj ulaznica dostupan je po ceni od 1.000 dinara, a nakon toga redovna cena u pretprodaji biće 1.200 dinara.

Na dan koncerta na biletarnici Fabrike ulaznice će moći da se kupe po ceni od 1.500 dinara.Biletarnica i vrata Fabrike biće otvorene od 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

Svi dosadašnji koncerti koji su održani sa Žikom tokom 2023. u Beogradu, Skoplju, Nišu, Kragujevcu bili su rasprodati pa je preporuka da vaše karte nabavite na vreme.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *