Kolja i Grobovlasnici // promocija albuma “Sreća i druge brige” // 12. oktobar // SKCNS Fabrika

Popularni muzičar i autor Nikola Pejaković Kolja i njegov bend, koji se ponovo zove Grobovlasnici, objavili su, u izdanju promoterske kuće Long Play novi album “Sreća i druge brige” u subotu 16. septembra, na Koljin 57. rođendan.

Ovo izdanje biće uživo promovisano na već tradicionalnom koncertu 20. decembra (20.30h) u beogradskoj MTS dvorani. Prethodno, Kolja i Grobovlasnici će nastupiti i u SKCNS Fabrici u Novom Sadu, 12. oktobra. Novo izdanje stiže pet godina posle albuma “Četiri prsta“.

Ulaznice za koncert u SKCNS Fabrici mogu da se kupe na sajtu https://new.gigstix.com/event/kolja-i-grobovlasnici-novi-sad-12-oktobar-2023/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa.
Cena u pretprodaji je 1.500 dinara, a na dan koncerta cena će biti 1.800 dinara. Ulaznice će na dan koncerta moći da se kupe i na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike i biletarnica otvaraju se u 19.30 časova, a koncert će početi u 20.30 časova.

Koljin peti album na kome je 14 pesama najavljen je u junu singlom “Sve će biti dobro, ljubičice” koji je izuzetno dobro prošao, te je i dalje na vrhu mnogih top-lista u Srbiji i regionu.
Ne mogu da verujem da smo uspeli da napravimo pet albuma“, iskreno će Kolja. “Posle četvrtog, gde su nekako dominirale pesme sa Zmajevim stihovima, na petom se vraćam sam sebi. Kopam tamo gde sam i inače kopao, ali idem, izgleda, dublje. Emotivan i eksplozivan album, bar po mene i moje nerve. Prvo slušanje me je “razvalilo”. Nadam se da će publika pronaći deo svojih radosti i briga u tim novim pesmama. Moj brat i producent Voja Aralica je opet dao ključni doprinos, bez njega ove muzike ne bi bilo. Mnogo divnih ljudi i muzičara je sviralo na ovoj ploči, hvala im od srca”.

Dobro poznata euforija Pejakovićevih obožavalaca već uz prvi zvuk gitare na svakom njegovom koncertu u redovno krcatoj MTS dvorani osetiće se, nema sumnje, i 20. decembra.
Veliki, značajan koncert u bivšem Domu sindikata, odakle smo i krenuli. Nadamo se da će ovi koncerti, na drugi dan Svetog Nikole, postati tradicionalni i da ćemo svake godine svirati na taj dan i na tom mestu“, priželjkuje Kolja.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *