Opstanak + Muzika Poludelih + Deformitet@ CK13

Veče odličnog pank-roka očekuje nas u subotu, 10. juna u CK13, gde će se novosadski bend Opstanak predstaviti sa svojim albumom prvencem pod nazivom “Lidamin“. Ovaj album donosi raznolikost zvuka, energiju i dubinu tekstova, spajajući underground i mainstream muziku na jedinstven način. Njihov postsrpski infra-urbani senzibilitet čini ovaj album posebnim.

Kombinujući cinizam, direktnu i apstraktnu poruku, Opstanak uspeva da izazove slušaoce nudeći im nešto što prevazilazi uobičajena očekivanja. Kritičari hvale album “Lidamin” zbog njegove emocionalne širine i raznolikih tema. Pesme poput “Ekranirani” i “Painkiller” pružaju duboku analizu modernog društva, dok “Barikade” i “Bot” donose političku satiru. Bend takođe pronalazi lepotu u svakodnevnim situacijama, kao što je prikazano u pesmi “Najlon“.

Uz Opstanak, nastupiće i mlade nade – Deformitet iz Selenče, učesnici Bunt rok festivala i pobednici Velikogradištanske gitarijade. Svoj žanr definišu kao mešavina panka, roka i metala, sa mestimičnim repom i ska ritmom. Sastav čine dva pevača Filip Čapanda i Riki Joha, a prateći vokal peva i basista Pavel Pavlinji, a tu su i Danijel Kočonda na bubnju i Martin Švec na gitari.

Svirku će zaokružiti Muzika Poludelih, publici dobro poznat HC pank bend iz Vrbasa sa ogromnom bazom fanova i decenijskim iskustvom na sceni u Srbiji i regionu. Njihov zvuk je pravi old school koji stvara sjajnu atmosferu i oduševljava publiku na svakom nastupu.

Svirke počinju u 21h, a cena ulaznice je 400 dinara.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *