Jolly Little Bunch i Kruz Roudi u petak u Pozorišnom klubu Trema

Dva alternativna novosadska benda vredna pažnje, Jolly Little Bunch i Kruz Roudi, nastupiće u petak, 31. marta u Pozorišnom klubu Trema. Događaj počinje u 22 časa, a ulaz će biti slobodan za sve posetioce.

Četvoročlani sastav Jolly Little Bunch osnovan je 2017. godine u Novom Sadu, iza sebe imaju EP izdanje „Clubmaster“ iz 2018. godine, video singlove Rosie, Come with Me, Vagabond i istoimeni Clubmaster, a pesmom Nothing Left najavljuju novi album. „Clubmaster“ našao se na listi 25 najboljih regionalnih albuma 2018. godine u Balkanrock selekciji, a portal je njihov zvuk opisao kao „Depeche Mode na trodonima, začinjen sa malo The Culta na gitarama i Pink Floyda na klavijaturama, ali i velikom dozom svežine dobijene od slušanja savremenije pop i rok muzike“.

Kruz Roudi na domaću alternativnu scenu donosi osveženi gitarski zvuk sa indie i fank elementima. Bend je osnovan krajem 2021, koncertno je aktivan od jeseni prošle godine, a čine ga tri različita karaktera, koja su u studiju i na bini u savršenoj harmoniji. Autentičnost i dinamiku standardnoj gitara/bubanj/bass postavi dodaje spoj tri vokala, koji se međusobno prate, nadopunjuju i doprinose finoj atmosferičnosti i melodičnosti kao glavnim odlikama njihovog zvuka. Roudiji u „šteku“ imaju pripremljen album prvenac, koji se za sada može čuti samo uživo.

Prilika za to biće upravo ovog petka u klubu Trema u okviru Srpskog narodnog pozorišta. Ulaz će biti besplatan, a koncert počinje u 22 časa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *