Prijavite vaš autorski bend se za BARF11 – ostalo je još 5 dana

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator jedanaestog izdanja Beogradskog autorskog rok festivalaBARF11, podseća izvođače da je ostalo još nedelju dana za prijave na festival.

Konkurs za učešće bendova/autora na ovogodišnjem izdanju festivala traje do 5. decembra 2022. godine.

Već imamo dosta prijavljenih. Ima sjajnih bendova, neće biti lako izabrati finaliste“, kažu iz URMUS-a i dodaju: “To nam je i znak da bendovi prepoznaju značaj našeg festivala i da poštuju naš trud da svake godine obezbedimo dobre uslove za nastup ali i vredne nagrade“.

Svi bendovi/autori se na BARF11 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka ili kao digitalno izdanje. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama.

Prijavljivanje na festival se vrši preko internet sajta Udruženja rok muzičara Srbije – urmus.rs. Nakon isteka roka za prijave, komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a odabraće 6 finalista koji će nastupiti na finalnoj večeri festivala.

Finale festivala biće održano 25. decembra u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana, kada će finalisti imati priliku da uz najbolju produkciju uživo prezentuju svoje pesme.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *