Legendarna rok grupa “Električni orgazam” ove subote nastupa u novosadskom Dom kulture

Nakon veoma uspešne festivalske sezone tokom koje su nastupali na najvećim binama regiona, legendarni “Električni orgazam” dolazi u Novi Sad da konačno održi dugoočekivani celovečernji koncert. Koncert će biti održan ove subote, 19. novembra u Domu kulture, a početak koncerta je najavljen za 22 sata.

Legendarni bend će u Novom Sadu nastupiti u okviru velike turneje kojom proslavlja 42 godine postojanja, a novosadski koncert će biti jedan od retkih samostalnih koncerata “Orgazma” ove jeseni, prava rokenrol poslastica za sve iskrene ljubitelje pravog rok zvuka.

S obzirom na to da se ove godine navršava i 40 godina od izlaska kultnog albuma “Lišće prekriva Lisabon”, bend će publiku iznenaditi i nekim pesmama sa tog albuma koje dugo nisu izvođene uživo, ali sa repertoara neće izostati ni svi oni antologijski hitovi iz 42 godine duge karijere “Orgazma”.

Uvek se radujemo koncertima u Novom Sadu, i rado mu se vraćamo. To je jedan od gradova gde smo nastupali od samog nastanka benda, još od 1980. godine, tako da se podrazumeva da ćemo i u Novom Sadu obeležiti 42 godine postojanja i 40 godina od izlaska albuma Lišće prekriva Lisabon. Pozivam publiku da dođe u Dom kulture i da na dva sata zajedno proslavimo sve te godine, pesme, albume ali i rokenrol kao najvažniju umetničku formu dvadesetog veka, a mi obećavamo još jedan nezaboravan koncert”, kaže pevač, gitarista i frontmen benda Srđan Gojković Gile pred novosadski koncert.

Photo by Wood

Električni orgazam” je jedan od najznačajnijih rok bendova na prostoru bivše Jugoslavije, koji je svojim dugačkim stažom i kvalitetom odavno zaslužio kultni status, kako kod publike tako i kod stručne javnosti.

Ulaznice za novosadski koncert su u prodaji po pretprodajnoj ceni od 1500 rsd i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i onlajn putem linka:

http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3792-elektrini-orgazam

Ukoliko se ne rasprodaju ranije, ulaznice će na dan koncerta koštati 1700 rsd.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *