Alternativna Punk-Rock Death Metal Svirka u Elektropioniru – 22.09.2018.

U subotu 22.9. u Elektropioniru tri sjajna održaće zajednički koncert!

A posle njihovih nastupa bina će biti otvorena za Jam Session naših gošći iz Evrope i svih zainteresovanih muzičarki i muzičara!

Nemesishttps://www.facebook.com/girldeathmetal/

Nemesis je melodic death metal bend iz Beograda. Imale su zapažene nastupe na festivalima u Srbiji i regionu. Ove devojke su do sada izbacile tri singla i dva video spota, a trenutno su u fazi snimanjaj svog prvog albuma.

Photo by: Chudinov photos

Tri Kapljicehttps://www.facebook.com/3kapljice/

Tri Kapljice su punk/rock bend iz Novog Sada koji je nastao još davne 2007. godine. Ove devojke su tokom svoje karijere svirale skoro sve velike bine na ovim prostorima i imale zapažene nastupe na najznačajnijim festivalima u Srbiji. Najnoviji singl i video spot za pesmu “Girls” najavljuje i njihov album prvenac. Kažu da ih za muziku inspiriše život i sve što ih okružuje.

Vin Tristehttps://www.facebook.com/VinTriste/

VinTriste je minimalistički alternativni rok bend koji je nastao 2016. godine. Dinamičnu ritam sekciju i melanholične melodije jedine ženska energija i emotivni tekstovi Na 11. po redu Demofestu u Banja Luci osvojile su zasluženo drugo mesto i odlične reakcije publike.

Ovaj koncert je deo evropske konferencija rok kampova za devojčice koju u saradnji organizuju Rok kamp za devojčice iz Srbije, Stelpur Rokka! sa Islanda i Ruby Tuesday iz Nemačke, a sa još 11 kampova iz cele Evrope. Celu konferenciju i muzičku razmenu između kampova podržao je ERASMUS + program.

Početak koncerta je tačno u 21h!
Cena karte: 100 din

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *