Ovog Četvrtka 28.07. Overload Metal Festival u Vladičinom Hanu

Drugi po redu Overload Metal Festival održaće se ove godine, u okviru tradicionalnog Overload Metal Festivala koji se više od jedne decenije održava u Vladičinom Hanu. Ovaj festival koji je od samog početka u svoj program uvrštavao bendove različitih žanrova je u saradnji s nekolicinom domaćih bendova razvio projekat Overload Metal Festivala koji i ove godine nastavlja da živi, ali ovoga puta kao sastavni deo Overload Festivala.

Naime u četvrtak, 28.jula, sa početkom od 18h očekuje nas nastup čak 6 domaćih metal bendova: Restore, Dawn Of Creation, Burning Leaf, Mud Factory, Quasaborn i Alitor.

Ulaz na festival je potpuno besplatan, a za sve posetioce koji žele da vikend provedu u Vladičinom Hanu, organizovan je besplatni kamp. Svi programi Overload Festivala, kao i Metal festivala se održavaju na sportskim terenima centra „Kunjak“.

Raspored nastupa za četvrtak 28. jul je u nastavku, a ostale informacije o nastupima na Overload Festivalu (petak i subota) možete pronaći OVDE. Ovo je idealna prilika da vikend provedete u prelepom ambijentu, gradiću koji je okružen brojnim turističkim sadržajem i ujedno uživate u bogatom i šarenom muzičkom programu, kao i moto susretu koji je sastavni deo Overload Festivala.

Raspored nastupa za 28. jul (Overload Metal Festival):
Ulaz na festival 18.00
Restore 19.00
Dawn Of Creation 19.45
Burning Leaf 20.30
Quasarborn 21.30
Mud Factory 22.30
Alitor 23.30

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *