Sink plus specijalni gosti Lost Picks/Danga u Elektropioniru

Sink u Elektropioniru 16. marta!
Karte u pretprodaji po ceni od 300 dinara u kafe Sikarica (Skadarska 22 – svakog dana od 16.30 do 00.00). Cena karte na ulazu biće 400 dinara.

Grupa Sink (Sink – SИNK) će u subotu 16. marta održati koncert u Elektropioniru što će biti prvi samostalni beogradski koncert benda. Publika će imati priliku da u više od sat i po vremena čuje najpopularnije pesme sa dosadašnja dva izdanja, albuma „Sve što nisam ja“ i „Pred stubom srama…“ kao i nekoliko novih pesama koje će se naći na trećem izdanju.

Sink je započeo godinu nastupom u Zrenjaninu, a posle šest meseci opet je pred beogradskom publikom. Album „Pred stubom srama…“ promovisan je u velikom broju gradova širom zemlje, a novo izdanje očekuje se krajem ove godine i doneće nešto ličnije pesme u odnosu na prethodna dva izdanja. Zvuk benda neće se značajno promeniti, a kako sve to izgleda publika će moći da čuje upravo u Elektropioniru 16. marta.

Iz benda najavlju nekoliko iznenađenja u vidu zanimljivih gostiju, a kao specijalni gosti na koncertu pojaviće se beogradski bendovi Lost Picks i Danga. Lost Picks je petočlani sastav koji najavljuje svoj album prvenac za ovu godinu, a publici su se predstavili singlovima „Vodi me“ i „Sve je u redu“. Beogradski post grandž bend Danga nastao je pod uticajem Seattle scene devedesetih i bendova iz Srbije koji su uspeli da se približe takvom zvuku, a do sada su objavili pesmu „Urlik“ kao najavu svog prvog izdanja.

Karte su dostupne u pretrpodaji u kafeu Sikarica (Skadarska 22 – svakog dana od 16.30 do 00.00) po ceni od 300 dinara, dok će cena ulaznice na ulazu u klub Elektropionir koštati 400 dinara. Publika će moći na licu mesta da kupi sva dosadašnja izdanja benda kao i najnovije majice, a početak događaja najavljen je za 20h.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *