Riječki punkeri Paraf poručuju “DOSTA!” je

Prvog septembra ove godine na izmaku, novi, osmočlani Paraf objavio je “Novi Berlin” singl koji već samim nazivom direktno govori o čemu se radi. Sada, za kraj još jedne atipične godine, prošireno izdanje riječkih punkera poručuje “Dosta!“!

Paraf se smatra pobornikom iskrenog, direktnog pristupa u kome nema nema zakulisnih igara i dvosmislenog tumačenja. “Dosta!” je reakcija na globalni pritisak, sasvim svejedno iz kog smera dolazi i koji uporno uliva strah u našu svakodnevicu.”Prezasićeni smo negativnim i lažnim, stoga kažemo Dosta!” – poručuju.

Pesmu “Dosta!Paraf će premijerno izvesti pred beogradskom publikom, u sklopu manifestacije Beogradska zima, u četvrtak 30.12. na Trgu Nikole Pašića, a posebna je po još nečemu. Naime, to je prva pesma koju zajedno pevaju Pavica i Zdrave Čabrijan (bas) uz koje, ovu pravu punk žestinu izvode Iva Močibob (vokal), Valter Kocijančić (gitara, vokal), Raul Varljen (klavijature), Vlado Simcich Vava (gitara), Alen Tibljaš (bubanj) i Deni Šesnić (gitara), ovog puta i potpisnik vizuelne interpretacije pesme.

Oni su Paraf za zlatno doba, i još mnogo toga imaju da kažu!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *