Objavljen “Mars”, drugi EP benda Error_2020, a izlazak je popraćen novim spotom

Drugi EP rock metal grupe Error_2020 naziva “Mars” ugledao je mračno i maglovito nebo ove kasne jeseni 2021. g. Tematski je posvećen znanim i neznanim heroinama i junacima SF filmova, serija i romana. Projekcije kroz pesme bacaju sene na sećanja i impresije na sate i sate pregledanih i pročitanih SF priča. Nažalost, ovo ludo vreme u kojem živimo stvara neočekivani višak slobodnog vremena i omogućuje duboko uranjanje u sfere kojima se inače nemamo vremena posvetiti.

Error_2020 i dalje isporučuje teške rifove kroz melodične refrene i obavezna gitaristička sola inače pomalo zapostavljena u današnjoj gitarističkoj produkciji.

EPMars” sniman je tokom 2021. g. u Monster studiju u Zagrebu dok je bubanj snimljen u Italiji, u Centamore Drum studiju. Snimanje mix i mastering odradio je Jaga. Dizajn omota potpisuje mlada umjetnica Magda Jagarinec. Ovog puta u proračun pogreške uvrštena je nova varijabla. Na drugoj gitari svira Davor Novosel – Daba, iskusni gitarist poznat po radu u svom matičnom bendu dno., ranije i u bendovima Cherkezi United, Porota, Minus cway, Vegetable Soup. Ostatak Errora i dalje čine: Gordan Lončar – Gogo (Kain, Anesthesia, Metaljeros) na gitari, Hrvoje Jagarinec – Jaga (Kiper, Paruzija, Minus cway, Garage Monsters) na basu i vokalu, te Silvio Centamore, studijski i session muzičar iz Italije za bubnjevima.

Izlazak EP-a prati i video za prvi singl “Ritam stroja” – modernu horror rock baladu u kolažu argentinskog umetnika Alfija koji je videom dodatno pojačao atmosferu optimizma unutar fabrike na koloniziranom planetu u vlasništvu velikog mesije s planeta Zemlje. Jer kako kaže stih iz pesme “Mars“: “ovdje je svjedok velika lova, jer novi prorok radi ono što mora“.

Neka vas vodi sila i ritam stroja.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *