“Error_2020_1” objavio svoj EP, a izlazak je popraćen novim spotom

Nakon nedavnog predstavljanja projekta Error_2020 i lansiranja prvog singla Sedam dana stiže vest da je najavljeni EP materijal Error_2020_1 od danas dostupan na digitalnim muzičkim platformama. Izlazak EP-a prati novi video za pesmu Moj prijatelj.

Error_2020_1 je sniman tokom proleća i leta 2020.godine prema ritmu pandemije. Pripremljene matrice pesama poslane su italijanskom studijskom i session bubnjaru Silviju Centamoreu koji je znalački odlupao svoje deonice. Ostatak snimanja odradili su Gogo (Gordan Lončar) na gitari i Jaga (Hrvoje Jagarinec) na basu i vokalima u zagrebačkom Monster studiju. Muzičari s više od 30 godina prisustva na žešćem spektru rock scene (Kain, Anesthesia, Garage Monsters, Paruzija, Kiper…) uživali su u nesvakidašnjoj realizaciji prvog izdanja ovog novog benda.

“Čvrsti rif i dobra distorzija na mene oduvijek imaju pozitivan, praktično iscjeljujući učinak. U ova čudna vremena rad na ovom EP-u je bio garancija da ću ostati normalan i svoj” – kaže Jaga, pokretač projekta Error_2020.

EP Error_2020_1 sadrži pet pjesama definiranih na jakom bubnju i čvrstom basu, zacementiranih snažnim gitarskim dionicama te protkanih filigranskim solo intervencijama, kakve retko nalazimo u regionalnoj gitarskoj produkciji u zadnje vreme.

 

Error_2020 linkovi

stream- / buy-links –> https://orcd.co/gngr091
Facebook –> https://www.facebook.com/Error_2020-105173181445176

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *