UnedrGRAND radio – Poziv DEMO bendovima

U cilju davanja podrške promociji neafirmisanim autorskim bendovima iz Srbije i regiona, novopokrenuti novosadski internet rokenrol radio uvrstiće u svoju programsku šemu i emisiju Undergrand mesečna demo top lista, koja će obuhvatati sledeće, u najširem smislu shvaćene, žanrovske kategorije: Heavy Metal, Punk/Hard Core i Indie Rock. Snimci bendova, koji nemaju objavljen album i uklapaju se u navedene muzičke odrednice, će uz kratko predstavljanje biti emitovani u emisiji. Slušaoci Undergrand radija i posetioci njegovog Facebook profila će biti u prilici i da naknadno preslušaju pesme i glasaju za svoje favorite.

Undergrand mesečnu demo top listu će uređivati i voditi Milan Đorđević. On će sa pobednicima, u okviru svojih žanrovskih kategorija, raditi intervjue, kao i kratke priloge o njihovim bendovima, za portale i fanzine, koji emisiji daju prijateljsku podršku (Helly Cherry, Rockomotiva, Dotkom, Liman Crew, Oprem Dobro, Infinitum i dr.).

Undergrand radio, čiji osnivači su Zoran Popnovakov i Goran Stepančev, će u saradnji sa Danielom Tikvickim, vlasnikom izdavačke kuće Librarion Records, objavljivati godišnju poližanrovsku kompilaciju bendova, koji su glasovima slušalaca pobedili u mesečnoj demo top listi.

Zainteresovani demo bendovi treba da pošalju snimak jedne pesme i kratku biografiju na sledeću adresu:  undergrandradio@gmail.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *