Invisible Hate objavio EP pod nazivom Holy Murder

Invisible Hate posle uspešnog promovisanja singla The Enlightener, predstavio je EP pod nazivom Holy Murder, koji izmedju autorskih pesama sadrži i obradu finskog doom metal benda Reverend Bizarre.

Ovim izdanjem bend je prezentovao nešto tvrdji zvuk, a kako i sami kažu, nisu ograničeni u eksperimentisanju, inspirisani različitim pod(žanrovima) metala. 

Snimanje i produkciju smo poverili Luki Miloševicu, poznatom kao Candyman, gitaristi bendova Hit By Pain, Deadly Mosh, Motorcharge”, navodi pevač i gitarista benda Petar i dodaje,”Nastojali smo da sveobuhvatna forma produkcije bude oldskul, kako se to ranije radilo, ali srazmerno trenutnim mogućnostima uzevši u obzir da to više nije praksa bendova danas. Mislimo da ipak treba da se neguje obskurni zvuk ovog žanra muzike, koji je, može se reci, danas relativno zapostavljen I uništen različitim markentiškim trikovima zarad popularizacije muzike koju svi slušamo, a za koju su postavljeni standardi. Očekujte vrlo brzo izdanje ovog albuma u fizičkom formatu. Vrlo brzo cemo ponovo ući u studio, jer postoji dosta materijala koji čeka da bude snimljen I predstavljen kao neko novo izdanje. Čuvajte se i slušajte i dalje dobru muziku.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *