Muzička šaNSa – Konkurs za mlade novosadske bendove

Po treći put novosadski bendovi imaju priliku da pokažu svoje muzičke sposobnosti i na taj način dobiju šansu da snime svoju prvu pesmu i spot. Projekat Muzička šaNSa se održava sa ciljem da osnaži mlade bendove u Novom Sadu i pruži im mogućnost saradnje sa stručnjacima iz različitih relevantnih oblasti. Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu, u saradnji i uz finansijsku podršku Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019 (OPENS2019) je pokrenuo ovaj projekat u želji da pomogne mladim talentovanim novosađanima.

Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu je najstarija studentska organizacija koja brine o položaju svih studenata u Novom Sadu. Cilj udruženja jeste organizacija sadržaja koji doprinose stvaranju povoljnih uslova za iskazivanje kreativnosti studenata kroz naučno, kulturno, sportsko i svako drugo delovanje.

Omladinska prestonica Evrope Novi Sad je savez udruženja koji, zajedno sa svojim partnerima, sprovodi programe za mlade zahvaljujući kojem je Novi Sad osvojio tu laskavu titulu. Jedan od ciljeva OPENS-a jeste da podstiče aktivizam mladih u Novom Sadu, iz kog razloga je i podržao ovaj projekat.

Ovaj projekat pokrenut je početkom 2018. godine, kako bi mladima od 18 do 30 godina obezbedio više mogućnosti da ispolje svoju kreativnost i pružio dostupnost prostora za stvaranje muzike, vežbanje i usavršavanje na novosadskoj muzičkoj sceni, a 2020. godine započinje svoju treću sezonu. 

Link za prijavu: https://forms.gle/826znsuXnEwUmi7y5

 

Više informacija na:
https://savezstudenata.rs/
https://facebook.com/ssu.novisad
https://instagram.com/savez_studenata
https://youtube.com/channel/UCodscE7Yw4lCvl540rH1Lzg/playlists

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *