Ko izda Mamurlook dobiće Čvrge!

Promocija singla koji će se naći na novom albumu “Vesela zemlja medija” i novog spota za istoimenu pesmu benda Mamurlook! Sa sjajnim gostima, požarevačkim ska-punk bendom Čvrge, koji će novosadskoj publici pored starog materijala prezentovati i novi maxi singl koji se zove “Bazuka zvuka“.

Koncert će se održati 13. marta od 20 časova i 30 minuta u Omladinskom centru CK13.

Bend Mamurlook je nastao 2008. godine. Iza sebe imaju veliki broj nastupa na festivalima i klubovima širom regiona. Sviraju pank i ska muziku sa primesama regea, bluza pa čak i hard kora. Iako još uvek nisu izbacili debi album njihove pesme su se našle na mnogobrojnim kompilacijama: Demonstracija mladosti, Mixer… Uživo su energični, veseli i prave odličnu atmosferu uz koju ćete sigurno zaigrati.

Požarevački ska/punk bend „ČVRGE“ oformljen je 2011. godine. Osnivači benda (Danijel Panić i Miodrag Milovanović) želeli su da svoju svirku baziraju na čvršćem zvuku gitara, melodičnim deonicama truba i veselom ska ritmu, uz šaljive tekstove koji obrađuju današnju problematiku koja pritiska kako pojedinca, tako i celo društvo. Bend nastupa tokom 2018. i 2019. godine po festivalima i klubovima, te na jesen 2019. ulazi u kragujevački studio „Cooliana“ i snima single pod nazivom „Bazuka zvuka“ koji izlazi na svetlost dana početkom 2020. godine.

Vidimo se na svirci 13.03.!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *