Predstavljamo vam spotove punk bendova u usponu The Shejvers i Pet Minuta Slave

Bend “The Shejvers” iz Prijedora objavio je novi singl i video spot za pesmu “Srce”. U pitanju je treći singl od 15 pesama koje je bend spremio za drugi studijski album.

Pesma “Srce” je naš treći singl sa nadolazećeg drugog albuma. Spot smo radili u Novom Sadu sa sjajnom ekipom sa Akademije dramske umetnosti koju pohađa i Todor Bokan naš prijatelj iz Novog Grada koji je režiro spot, ali i organizovao ekipu za rad”, rekao je pevač benda “The Shejvers”, Boris Jandrić.

Muzičar dodaje da je bend ovu pesmu stvorio dosta ranije, te da se ona trebala naći na prvom albumu.

Tad se kocke nisu poklopile ali pjesma je našla svoje mjesto na nadolazećem albumu i prezadovoljni smo reakcijama na koje je naišla. Tekst se može tumačiti na više načina nama je bitno da slušalac prepozna pozitivnu poruku koju smo mi zamislili da pošaljemo”, istakao je Jandrić.

Pogledajte spot za pesmu “Srce” benda “The Shejvers” iz Prijedora.


Novosadski pankeri, bend “5 minuta slave” je snimio treći po redu spot, za naslovnu numeru sa albuma “PMS u kući“.

Spot je snimljen na svirci benda u CK13 koja je bila održana 25. januara i predstavlja isečke nekih od najboljih momenata svirke kao i prvu pesmu sa albuma “PMS u kući” koja je ujedno, to veče, bila i prva na svirci. Za realizaciju spota, bend se zahvaljuje bendovima GRIMM i Beetwen Two Sides, Jovanu Krneti i Aleksi Haški, a najviše sjajnoj publici! Bend “5 minuta slave” kaže da neće stati na ovome i najavljuje nešto novo u skorijoj budućnosti, te podseća da sve novitete možete saznati na FB i INSTAGRAM stranici benda kao i zvaničnom YouTube kanalu.

Ideja za spot je nastala spontano, maltene pred svirku u CK. Vikend pre smo imali svirku u Beogradu sa Beetwen Two Sides i Grimm-om, kada smo se i upoznali, i to se odmah pretvorilo u stvarno gotivno prijateljstvo. Kroz pricu sa Krnetom, nekako se spot sam nametnuo. Zeleli smo da imamo uspomenu na tu svirku a da nije samo fotografija i uspeli smo u tome.

Izgleda da ste se “navukli” na snimanje spotova, sta jos spremate? Svašta! Pratite nas na stranicama benda, ova cetvorka nikad ne spava 😀

Fb: https://www.facebook.com/5minutaslave/
Instagram: https://instagram.com/5minutaslave?igshid=62s03ivc37fs

YT kanal: https://www.youtube.com/channel/UCQKbr_PMyB3mShHciDnbW4w

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *