Šarena pojava tematizuje muško-žensku dinamiku u novom spotu “Kul je s tobom čilat”

Nakon društveno-socijalnih promišljanja u singlovima “Ravnoteža” i “Mrtvi Sisak” sisački rap rock kvintet Šarena pojava okreće se prizemnijim, ali ništa manje zanimljivim, temama u novom poduhvatu ekranizacije pesama koje će se naći na njihovom albumu prvencu, čije se objavljivanje očekuje u ranu jesen ove godine. Pesma “Kul je s tobom čilat” predstavlja za bend pomalo neobičan izlet u pitkije muzičke vode, dok se stihovi i zabeleženi kadrovi spota sjajno upotpunjuju u prikazivanju svakodnevice jednog mladog ljubavnog para. Pogađate, ima tu svega!

Za snimanje i obradu video spota ponovo je bio zadužen bivši član benda Goran Mandić poznatiji po svom aliasu Limeniks Artworks.

Podsetimo, Šarena pojava jedna je od onih pojava – pardon, grupa – koje su začete slučajnim susretom u kasnim satima jednog dobrog tuluma. Dva dečka iz Siska, Mirko Međed – rocker u duši, s dugogodišnjim stažem u bendu Pištolj na gumene metke – i Dario Županić – u tamošnjim hip hop krugovima poznat i kao Župnik – kliknuli su na prvu te se našli u zajedničkom projektu. Ubrzo su nanizali naramak pesama društveno-socijalne, intimno-ljubavne i satirično-humoristične tematike, tečno odrepane, te ojačane zvučnom slikom čvrstog rocka, grungea i punka. U bend uskoro uskaču kolege im Matija Lović na bubnju, Valentino Žmirić na basu i Sven Tomanić na trubi te Pojava postaje kompletna. I šarena.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.